Reparatie

Het repareren van transportvoertuigen die zwaarder dan 3500 kg wegen is een van de diensten waarin JB Remservice gespecialiseerd is. Wanneer er problemen zijn met uw vrachtwagen of trailer dan is het mogelijk, om één van onze monteurs naar dit probleem of pechgeval te laten kijken, om uiteindelijk er voor te zorgen dat u weer veilig op de openbare weg uw transport van goederen e.d. kunt hervatten.

Reparaties die het bedrijf JB Remservice kunnen uitvoeren zijn onder andere:

Remrevisies: Bij een remrevisie wordt er gekeken of het mechanische remsysteem van uw transporvoertuig nog wel in orde is en of deze wellicht vervangen moet worden.

Schadeherstel: Wanneer u schade aan uw transporvoertuig gemaakt heeft, om wat voor reden dan ook, kunt u dit laten herstellen door JB Remservice.

Carroserie: Het is ook mogelijk om de carroserie van uw transportvoertuig te laten herstellen of aan te passen aan bepaalde eisen of ideeën door JB Remservice.

EBS/ ABS controle: Verder kan JB Remservice u ook van dienst zijn wanneer u problemen heeft met het EBS of ABS systeem van uw vrachtwagen, wij hebben namelijk de expertise om u vrachtwagen uit te lezen d.m.v computersoftware, waardoor eventuele remproblemen opgelost kunnen worden.

In onze garage aan de Lorentzweg 5 is het mogelijk om al deze reparaties uit te voeren en wanneer u een probleem of pechgeval hebt, kom gerust langs, koffie staat klaar!

Wilt u meer informatie over het repareren van uw transportvoertuig door JB Remservice, bel of mail dan naar info@jbremservice.nl: 0184 – 600157.

© 2024 | Ontworpen en gebouwd door Commpro