Historie

Op 1 januari 2000 besloot Johan Bikker, om zelf een bedrijf op te richten, met de naam JB Remservice. Hij wilde een dienstverlenend bedrijf oprichten, die haar diensten en service verleent aan de transportwereld,aangezien hij in deze bedrijfstak al reeds jaren ervaring opgedaan had.

Er werd een onderkomen gevonden aan de Ambachtsweg te Groot-Ammers , deze werd ingericht om o.a. vrachtwagens, trailers en aanhangers te repareren en onderhouden. Al gauw gingen de zaken voorspoedig en werd er personeel in dienst genomen, zodat de productie van service en onderhoud aan vrachtwagens omhoog geschroefd kon worden.

Naarmate de tijd vorderde, groeide het bedrijf, er werden nieuwe werktuigen, gereedschappen en technologie├źn aangeschaft, waardoor er meerdere problemen aan vrachtwagens, trailers en aanhangers opgelost konden worden. Immers de ontwikkeling van de transportwereld staat niet stil en zo dus ook JB Remservice niet. Uiteindelijk was het oude pand aan de Ambachtsweg 14/ E niet meer effici├źnt genoeg, om mee te gaan met de vooruitgang in de transportwereld, waarop besloten werd om in 2007 plannen te maken voor een nieuw onderkomen.

Na enkele jaren van onderhandelen met verschillende partijen werd uiteindelijk de 1e paal op 8 juni 2011 geslagen en kon men beginnen met de bouw van het nieuwe onderkomen.

Dit onderkomen werd gebouwd aan de Lorentzweg te Groot-Ammers en is volledig ingericht met de nieuwste en duurzaamste technieken die er op het moment zijn. Vooral de keurstraat die in het oude onderkomen niet aanwezig was, is een hele vooruitgang voor het keuren en keuringsklaar maken van rijdend en getrokken materieel door JB Remservice.

© 2024 | Ontworpen en gebouwd door Commpro